Verenigingen - jeugd

stichting jeugdwerk Rijkevoort

Website
http://www.sjw-rijkevoort.nl/

SJW Rijkevoort staat voor Stichting Jeugdwerk Rijkevoort.

De Stichting is een open jeugd- en jongerenwerk organisatie die al ruim 35jaar actief is in Rijkevoort. Begonnen is SJW als een organisatie die twee-wekelijks de Soos organiseerde in de Kikker in Rijkevoort. Hieraan kwam een einde toen deze afbranden. SJW vond een nieuwe locatie, maar deze werd nooit meer zoals de Kikker was. Uiteindelijk heet de jeugdruimte in Dorpshuis De Poel, nu de Kikker. SJW organiseert een heel breed scala aan evenement.

Een kleine greep uit de vaste evenementen?

Stg. Kreatief Ontmoetings Centrum

adres:Wethouder Lemmenstraat 13 - 
                    5454GH SINT HUBERT
postadres :Postbus 13 
                5454GH SINT HUBERT

AKM

Website
http://www.akmwilbertoord.nl/

De A.K.M. is ruim 30 jaar geleden begonnen als onderdeel van de Nimo. (Niet inspannen maar ontspannen). Het bestuur van de Nimo zocht jeugd leden die een bouw week voor de basisschool jeugd wilden organiseren. Na een paar bouw weken gedraaid te hebben kwamen er ook op zondag kindermiddagen bij. De naam A.K.M. was een feit. Het is een afkorting van Actiegroep Kinder Middagen voor de jeugd van de groepen 3 t/m 8. Inmiddels is de vereniging zelfstandig geworden en organiseert naast de vele zondagmiddag activiteiten ook activiteiten op de vrijdag avond.

 

Nu, 30 jaar later slaagt de A.K.M er nog steeds in om jaarlijks diverse kindermiddagen voor de lagere school jeugd te organiseren, met als bekendste activiteiten, de kerstknutselmiddag, playbackshow, jeugdpronkzitting, en het uitstapje. Voor wat extra inkomsten wordt er op woensdag na de Wilbertoordse kermis de welbekende flessenactie gehouden.

 

De A.K.M. bestaat uit 3 verschillende groepen leiding namelijk;

Het bestuur

De bouwweekcommissie.

Alle ouders en overige vrijwilligers

jeugdhonk Wanroij

Website
http://www.jeugdhonkwanroij.nl/
Jeugdhonk Wanroij is een jongerenorganisatie voor de jeugd van Wanroij en omgeving tussen de 11 en 16 jaar, die eens in de 2 weken de jeugd een leuke avond willen geven. Wij doen dit inmiddels in onze nieuwe locatie "t Wapen van Wanroij" op de eerste verdieping waar wij

jeugdvereniging De Bosrakkers

Website
http://www.debosrakkersgassel.nl/

Locatie: Gemeenschapshuis

Copyright © DeMooiKrant.nl